måndag 21 oktober 2013

Hoddevik!

Igår, söndag. Kom jag hem efter en helt fantastisk weekend i Norge, Hoddevika. Jag bilade dit tillsammans med ett par från Malmö. Efter ungefär 13 timmars bilfärd anlände vi 06.30, alla i huset sov så vi gick in och slocknade direkt på soffan. Vi vaknade utav en stark kaffedoft vid 09 och en röst som sa "Välkomna, det finns kaffe om ni vill ha?" Jag tog mig själ en kopp te och piggnade till. Klockan tio var det dags för kurs och runt 11 snåret var vi nere i vattnet.
Jag har ju hört så mycket om hur underbart det ska vara att surfa. Detta var första gången för mig och jag förstår verkligen vad alla har sagt nu. Jag tänker verkligen göra så gott jag kan för att fortsätta, det är verkligen helt underbart och riktigt roligt. Fast jag inte kom så långt på dessa dagar kanske, så är jag ändå nöjd, ett steg i rätt riktning och det är bara att fortsätta så. Inte bara surfen var bra utan allt annat omkring. Dessa underbara människor och detta fantastiska landskap. Jag ville verkligen inte lämna allt det där. Så det är tur att det är grannlandet och att det går att ta sig dit med bil om man skulle vilja.

Men nu är jag hemma igen och jag trivs riktigt fint uppe i Göteborg, det är skönt att vara tillbaka där man känner sig hemma och sen skadar det ju inte att jag fick ett kanonjobb med kollegor som gör dagarna så mycket roligare i dessa höstdagar.
Jag bor nu med tre andra tjejer och det är alla tiders och jag känner verkligen att jag har fått så mycket mer energi utav allt nytt.

Jag sitter redan och planerar när det ska bli surf nästa gång och har planer att förflytta mig under juletid men vi får se hur det blir. Är det någon som är sugen på att hänga på så är det bara att höra av sig.
Nu tänker jag bjuda på lite bilder från Norges fina västkust. Tack Hoddevik och Lapoint för asbra dagar.


Lyssna på den här också.