fredag 29 mars 2013

Imorgon smäller det!!

I onsdags flyttade vi in i lägenheten. Den var ju inte direkt i toppskick så jag och Espi tog tåget till Ikea och inhandlade lite saker som kan vara bra att ha. Vi skurade hela lägenheten, fixade nya lakan, Espi sydde gardiner och vi avrundade kvällen med film, påskmust och rosa popcorn, tillsammans med vår roomie Martin såklart. Vi kommer inte ha någon anslutning till internet förrän vi får den andra lägenheten, runt 13 april, om ni vill veta.
Igår, torsdag. Då skulle vi fixa våra konton, men eftersom det är var påsk så var allting stängt. Så vi fick hänga med bossen och lära oss lite mer om jobbet, vilket gick bra och hoppas det ska rulla på fint.
Slutade runt 16.30, tog lite nummer av våra kollegor sen sprang vi en runda nere vid havet. Man märker verkligen att det är påsk och högtid, det är otroligt mycket folk här nere nu. Ikväll (fredag) är det fri bar med jobbet här nere vid stranden någonstans, så vi ska ut och käka med några tjejer innan det drar igång.

Imorgon smäller det, då ska vi fira min födelsedag och kanske dra in till Malaga, får se lite hur det blir.
Men det känns som att man börjar komma in lite mer i det vardagliga livet här nu och det blir nog ännu bättre sen när jobbet drar igång på riktigt. Nu är vi lediga till på tisdag, helt okej med lite mjukstart.

Jag hoppas ni har det bra där hemma, jag saknar inte Sverige ett dugg men vissa människor skulle man behöva lite utav. Nu får ni se lite av mina mobilbilder, glömde kameran i lägenheten. Sitter nu på ett fik och tar deras nät.




Avkoppling vid havet efter en löprunda

Lägenheten, fixade soffan och nya gardiner. Vad tycks mami?

Utsikten från lägenheten, inte fy skam alltså.



tisdag 26 mars 2013

Fixat lägenhet!

I söndags mötte jag upp en tjej som också skulle börja jobba samtidigt som mig. Då vi både var flitiga med att prata så blev det en lång natt och firade med lite öl och jag stannade hos henne över natten. Jag vaknade klockan sju och gick hem till mig. Knöt löparskorna och vid 8 var jag nere på strandpromenaden i shorts och linne, vilket för mig är helt underbart. Det blev ungefär 9 km löpning. Kändes som man sprang på moln av alla lyckorus och den grymma musiken i öronen, man vill bara ge alla en highfive! Senare mötte jag upp Emilia, kollade runt lite där jag bor just nu, käkade så  himla god frukost på ett gammalt engelskt fik. Vi drog iväg till jobbet och möttes utav 25 andra svenskar och jag fick så gott intryck av alla glada människor. Vi hade lite möte med chefen och träffade dom andra två som började samtidigt. En timma senare satt vi fyra på ett fik och letade lägenhet.

Så nu är läget så att vi kommer få lägenheten imorgon och jag är så jävla glad och trivs väldigt bra med dom andra. Vår chef sa att hans lägenhet som han hade förut var ledig och att det var en taklägenhet. Jag och Esperanza bestämde direkt att vi ville ha den! Vi ringde denna underbara gubbe som visade en annan lägenhet för oss som vi ska flytta in i imorgon och bo där till 12 April, då våran taklägenhet var upptagen just nu. Men 12 April får vi den!! Jag kan inte beskriva hur bra det känns och magkänslan har vart så bra hela tiden sen jag kom hit. Jag hoppas verkligen det fortsätter såhär.

Hoppas ni mår bra där hemma. Ni är välkomna hit!






Gatan där jag bor.

lördag 23 mars 2013

Hola!

Sådär! Nu har checkat in på ett boende mitt i Fuengirola och det är så himla mysigt. Allting har gått väldigt bra, hittade en mäktigt bra bok så flygningen gick snabbare än förväntat. Efter landning gick jag och köpte tågbiljett och 1 minut efter satt jag på tåget. Fram med boken och med ett swish var jag framme i Fuengirola. Regnet öser ner men det är väldigt skönt klimat, så det gör mig ingenting. Ni sitter ju där hemma med minusgrader! Nu har jag intagit en skön halvliggande position i sängen och såklart slagit på Mr. Tambourine Man. Jag har öppnat min lilla franska balkong för att få känna den fuktiga luften och höra lördagens bravader dra igång. Jag är hungrig som få men jag är för trött för att fixa föda då jag inte har sovit något inatt. Så jag får helt enkelt bli mätt på annat vis.
Imorgon ska jag upp med solen och kolla läget i min nya stad, även träffa en annan tjej som anländer inatt.

Vi får väl se vad som stämmer in i alla drömmer och tankar man haft.
Men nu vet ni alla att jag lever och jag är på jävligt bra humör.


Gatan nedanför mitt tillfälliga boende.


Jag kan sova med sex stycken kuddar om jag vill. 

onsdag 13 mars 2013

Äntligen!

Äntligen är det något riktigt roligt som händer mig. Jag tror det är detta jag har gått och väntat på hela tiden fast man har haft det bra så kom jag ändå, på något vis, tillbaka där jag först började. I Falkenberg. Inte dit jag ville. Men nu! Nu ska jag äntligen få lämna landet. Ska ner och jobba i Spanien, Fuengirola. Det ska bli skönt att få komma iväg och prova något som är nytt för mig. Jag får lära känna så mycket nya människor och få en otroligt massa andra upplevelser. Det är nu när jag inte har något annat som binder mig som jag börjat förstå att det är ju detta jag gått och haft tanken om i bakhuvudet hela tiden. Så nu är huvudvärken äntligen borta och det återstår nu att se hur jag kommer att ha det där borta på solkusten, det känns lite som att det står skrivet Hanna i sanden faktiskt. Min tanke är väl att vara där minst 3 månader och sedan försöka ta mig till Barcelona och vara där ett tag. Har ju hört att det ska vara en fantastisk stad. Men man vet aldrig vart man hamnar. Jag gillar ju äventyr. Därför skapar jag en håla (så kallad blogg, så jävla fult ord) där jag kan skriva av mig och ge er bilder och texter så ni kan se vad jag har för mig.