fredag 29 mars 2013

Imorgon smäller det!!

I onsdags flyttade vi in i lägenheten. Den var ju inte direkt i toppskick så jag och Espi tog tåget till Ikea och inhandlade lite saker som kan vara bra att ha. Vi skurade hela lägenheten, fixade nya lakan, Espi sydde gardiner och vi avrundade kvällen med film, påskmust och rosa popcorn, tillsammans med vår roomie Martin såklart. Vi kommer inte ha någon anslutning till internet förrän vi får den andra lägenheten, runt 13 april, om ni vill veta.
Igår, torsdag. Då skulle vi fixa våra konton, men eftersom det är var påsk så var allting stängt. Så vi fick hänga med bossen och lära oss lite mer om jobbet, vilket gick bra och hoppas det ska rulla på fint.
Slutade runt 16.30, tog lite nummer av våra kollegor sen sprang vi en runda nere vid havet. Man märker verkligen att det är påsk och högtid, det är otroligt mycket folk här nere nu. Ikväll (fredag) är det fri bar med jobbet här nere vid stranden någonstans, så vi ska ut och käka med några tjejer innan det drar igång.

Imorgon smäller det, då ska vi fira min födelsedag och kanske dra in till Malaga, får se lite hur det blir.
Men det känns som att man börjar komma in lite mer i det vardagliga livet här nu och det blir nog ännu bättre sen när jobbet drar igång på riktigt. Nu är vi lediga till på tisdag, helt okej med lite mjukstart.

Jag hoppas ni har det bra där hemma, jag saknar inte Sverige ett dugg men vissa människor skulle man behöva lite utav. Nu får ni se lite av mina mobilbilder, glömde kameran i lägenheten. Sitter nu på ett fik och tar deras nät.




Avkoppling vid havet efter en löprunda

Lägenheten, fixade soffan och nya gardiner. Vad tycks mami?

Utsikten från lägenheten, inte fy skam alltså.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar